Pelik Tapi benar tau..

Salam ceria,

Petang ni saya nak bawa nada sekalian lihat gambar sahaja yer. Kebosanan di petang hari ini membuahkan idea untuk anda semua lihat gambar yang bakal saya papar. Selamat menontot…hehe

Wah canggih ni..ni kalau mp3 ni mesti ramai perempuan nak beli ni…


Ni mesti kepunyaan pencinta alam sekitar..macam saya..
Ya Allah macam x der tempat lain dah nak conteng..ish2….Boxxx betul la..
I dah told you kan jangan park merata kete kite…ish…u ni..
Pelik rumah ni..
Wujjud ke ni…ader ke orang nak bawa?

Kesian ikan ni..tak pasal2 kene pijak bukan makan…kua2
Ni kasut tumit tinggi yang tak pernah saya lihat..mesti sakit kaki dibuatnya klu pakai ni..

Ish3..ni tikus makmal ker..ke tikus pasar borong ni..
Yang last ni best..serba guna..mcm -macam boleh letak..lepas ni boleh letak beg pakaian pula…


0 thoughts on “Pelik Tapi benar tau..”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *