Ada yang tak kena dengan AJL (anugerah juara lagu) 24?

04 Safar 1431H

Email : ameer ..

Selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut? Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;



Read more>>>>

Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?



Adakah ini satu kebetulan?


2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?




Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya..


3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.



Ingatkah anda lady in red? Mungkin ada diantara kita yang kurang tahu. Jom kita saksikan video di youtube apa itu lady in red.
Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.


Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.


Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.






* ketika persembahan Jeffry din
Kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface dan beberapa orang guitarist yang lain. Cuba lihat gambar di atas.
Dan apa pula ini?

Apa persamaannya?


Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis.


Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah



Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda.

0 thoughts on “Ada yang tak kena dengan AJL (anugerah juara lagu) 24?”

  1. RED ALERT !!

    Kalau ini memang sebahagian dari propaganda pihak yg bertopeng, dan bukan hanya kebetulan, maka kita semua dalam bahaya!

    Kebanyakan yg ada dipentas tu, yg menonton, dn ramai lagi tak sedar akan hal ni. Semua tengok je AJL, tak sedar yg unsur2 merosakkan ni masuk sekali dalam fikiran…

    Allahummah fazna, amin.

    Post yg baik, masyaAllah

  2. trma ksh di ats informsi y ckup mmbt mnda sy tbuka..smoga kta sma2 dpt mgmbil pngjrn dan lbh mmperhlusi dlm mneliti tiap2 "unsr2 snyp" sbgni…

  3. benda ni dah mmg terang-terangan berleluasa kat malaysia. cume orang awam tak berapa alert pasal benda ni semua. sebesar-besar bangunan freemason wujud di ipoh dan penang. jika anda melihat 'jiran2' bangunan freemason ni pasti anda terkejut dan berpk panjang.

  4. memang dah berleluasa pun tapi kita sbg org biasa xde kuasa nak sekat2 benda2 camni…
    saya xtgk AJL24 tue tapi memang sama gambar2 tue cuma ada sedikit pengolahan dari pihak diorg supaya memperlihatkan kekuasaan diorg secara senyap..
    cuma kita boleh jaga akidah umat islam Malaysia seberapa yg termampu cthnya akidah diri,anak2+ahli keluarga jika tue je termampu.. kemudian baru dikembangkan kejiranan kita, dan kalo berkemampuan lagi dibuat ehwal islam@ceramah2 agama secara kerap dan berleluasa diseluruh Malaysia dan bukannya setakat KL,putrajaya or bandar2 besar yg bertujuan masuk TV jerk..
    sebab bukan semua org berkemampuan ikuti siaran TV..

  5. Selain AJL anda juga perlu berhati2 dengan pengurusan Parti Keadilan Rakyat (PKR). Ini kerana ramai di kalangan freemason adalah PKR. Ini bukan tuduhan tapi adalah fakta.

    Lihat saja peguam2 Anwar Ibrahim. Oh satu lagi fakta, kebanyakan ahli Majlis Peguam adalah freemason termasuk beberapa peguam Melayu. Cuba fikir tanpa sebarang prejudis dari mana PKR dapat sebegitu byk peruntukan tika pilihanraya umum mahupon kecil? PAS lebih berusia dari PKR tapi kewangannya tidak setanding. Bukan kecil belanjanya utk kos kempen sepanjang pilihanraya.

    Mengenai logo PKR pada asalnya mungkin adalah kebetulan sama asasnya dengan "all seeing eye" iaitu berbentuk satu mata yg kita ketahui adalah membawa maksud dajjal yg bermata satu. Ada juga yg memberi kupasan bahawa pemilihan logo tersebut berdasarkan profesion Wan Azizah sbg doktor mata dan jugak simbolik kpd kes Anwar yg lebam sebelah matanya ketika dlm tahanan.

    Golongan freemason telah melihatnya sebagai satu ruang utk memanipulasi peluang tersebut utk mempengaruhi secara senyap dalam melebarkan pengaruh gerakan mereka. Tika mana kita sedang sibuk memperkatakan tentang golongan freemason ini, PKR tanpa sedar atau secara terancang telah dipergunakan. Kelebihan mereka ialah sumber kewangan yg melimpah ruah dan kelebihan profesionalism ahli2nya. Mereka kebanyakan adalah terdiri dari golongan2 profesional spt doktor, peguam, ahli korporat dan seangkatan. Jadi mereka sanggup memberikan khidmat secara sukarela malah menyalurkan dana kewangan kpd PKR.

    Insyaallah jika ada masa saya akan kupaskan lagi bukti2 beserta fakta mengenai hal ini.

    Anda boleh merujuk pautan di bawah untuk melihat agenda tersembunyi atau terancang golongan freemason ini. Sekali lagi sy ingatkan, lihatlah secara jujur dan tanpa sebarang politic thinking:

    http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2009/11/gambar-konvensyen-keadilan-pulau-pinang.html

    http://pkrbatukawan.wordpress.com/2009/11/10/konvensyen-keadilan-negeri-pulau-pinang-09/

    http://images.google.com.my/images?hl=en&client=firefox&rls=com.yahoo:en-US:official&hs=o0n&q=konvensyen%20keadilan%20pulau%20pinang&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

  6. Assalamualaikum saudara..
    Izinkan saya copy article di atas, dan sebarkan di sebuah laman erb dakwah. Perkara ini perlu disebarkan. Saya menganggap saudara membenarkan, dan saya akan letakkan link blog ini di sana.

    Syukran.

  7. Syukrn ats info yg anda berikn…..
    Sebenarnya bukan d AjL shj tp d semua rancangan tv amt merosakkan akhlak dan jg akidah dan jg meruntuhkan iman….Smoge anta teruskn perjuangan ini….syukran jiddan….!! =]

  8. >PuTRiiKHwAN_313

    >pUtRiiKHwAN_313<
    Kenapa yerk jadi bgini pada…………………………???Semoga TUHAN masih pimpin kita semua…

  9. Bagusla ramai dah tahu perkara ni, tapi yg sedih masih lg ramai tak tahu..malah kalau tahu pun, kebanyakkannya tak tahu nak buat apa, sebabnya freemason ni gune kaedah mind control, halus dan senyap, dlm usaha utk menjauhkan manusia drp iman & amal agama dan kehidupan akhirat…

    Ya Allah selamatkan kami, kaum keluarga kami dan seluruh umat manusia dari fitnah2 yg telah tiba, sedang tiba dan bakal tiba.. Aminn..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *