Flash Back..Hari Kelab Biotek UM


Pada 23 mac 2008,kite orang telah mengadakan hari kelab biotek.Walaupun ni dikira acara tahunan kelab kami tapi perbaharuan telah diminta oleh pensyarah.Mereka mahkan yang lebih santai.So meetin punye meeting kami ambil keputusan nak buat kat Rimba Ilmu UM.

Bukan senang nak jadi leader ni.Masing-masing punyer idea and kepala sendiri.So kene la buat keputusan yang tepat.Alhamdulillah maka dibuat hari biotek.Pada asalnya nak buat secara formal tiba2 masa hari tersebut jadi tak formal plak.Tak pe gak..coz acara hari tu agak kelm kabut.Maner taknyer..aktviti punyer banyak.Dari 2,3 hari sebelum tu lagi.Letih.Kene plak masa tu la gak jadi pengarah untuk AGM PMIUM.

Tension gak la.Tapi sabar lah.Tu salah satu dugaan dalam berjuang..Hari baiotek haritu memg meriah la.walaupun ader gak kekurangan.Tujuan nyer just nak binding hubungan antara pensyarah dan pelajar jer.Terima kasih diucapkan kepada asmida(timb. yg prihatin) ,bazli(su yg setia)..irfan n sume bdak2 biotek yang join.Rasa puas biladah berjaya laksanakan walaupun di halang dengan banyk bende.

0 thoughts on “Flash Back..Hari Kelab Biotek UM”

  1. bukan sebb promosi..mungkin sebb saudari tak lihat umisisweb n papan iklan kat fak kot.untuk pengthuan nti,hari biotek untuk ahli kelab sahaja.mungkin banner tak dpt disediakan.untuk iklan siber memg mantap..mungkin akan dtg kami akan buat yg lebih baik.TQ ats komen yg membina.

Leave a Reply to Bintu Abi Cancel Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *